В Іваничівському районі викрили крадіїв мідного кабелю

В Іваничівському районі викрили крадіїв мідного кабелю

Поліція встановила особи зловмисників, які учора, 16 квітня, викрали мідний кабель в Іваничівському районі, який належав одному з підприємств.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції у Волинській області.

Поліція вже встановила особи зловмисників. Ними виявились 30-річний та 39-річний жителі Нововолинська. В одного з крадіїв правоохоронці виявили капсули, схожі на психотропний засіб.

У понеділок вранці, поблизу села Шахтарське, двоє зловмисників викопали вісім метрів мідного кабелю, завдавши власникам збитків на суму 2 тис. грн.

Під час поверхневого огляду 30-річного порушника поліцейські виявили та вилучили в нього 26 капсул із речовиною, схожою на психотропний засіб.

Препарат направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі.

За фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185. Винуватцям загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Фото: ілюстративне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зіткнулися дві автівки: троє постраждалих
Наступна новина Курс валют на 17 квітня: долар трохи впав, євро подорожчав
Останні новини
Схожі новини