У Луцьку зупинили автівку, водійка якої їздила з підробленими правами

У Луцьку зупинили автівку, водійка якої їздила з підробленими правами

У Луцьку на вулиці Стрілецькій патрульні помітили, як керманич автомобіля «Ауді» порушив ПДР.

Заїжджаючи на перехрестя з круговим рухом, він не надав перевагу транспортним засобам, які вже їхали по колу, - повідоми у пресслужбі патрульної поліції Волині.

«Було прийняте рішення зупинити авто, виявилося, що за його кермом перебувала 38-річна жінка. Під час перевірки документів поліцейські виявили, що її водійське посвідчення має ознаки підробки. Згідно з серійним номером документ був виданий зовсім на іншу особу. Сама ж громадянка ніколи не отримувала посвідчення водія», - йдеться у дописі.

Тож на кермувальницю патрульні винесли об’єднану постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил проїзду перехресть) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП.

На місце події викликали СОГ, адже використання підроблених документів — це кримінальне правопорушення. Відомо, що нині водомості за цим фактом вже внесені в ЄРДР.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боях за Україну загинув переселенець, який з сім'єю переїхав на Волинь
Наступна новина На Волині розшукують 50-річного чоловіка
Останні новини
Схожі новини