У Луцьку звернулись до поліції через білборд із незаконною політичною рекламою

У Луцьку звернулись до поліції через білборд із незаконною політичною рекламою
Білборд, через який звернулись до поліції (фото: Фейсбук)

У Луцьку до патрульної поліції звернулись через білборд з передвиборчою агітацією, на якому не було вихідних даних.

Про це 7 лютого повідомила прес-служба патрульної поліції Волинської області.

Відомо, що білборд знаходиться на вулиці Конякіна, навпроти будівлі суду. 

«Заявниця повідомила, що навпроти суду розміщено білборд Юлії Тимошенко з порушенням дотримання закону, без будь-яких вихідних даних», – повідомили у прес-службі.

До слова, це вже не перший випадок, коли у Луцьку знаходять деякі рекламні борди кандидатів у президенти, де немає вихідних відомостей. 27 січня повідомили про такі «незаконні» білборди від Юлії Тимошенко та Олега Ляшка. Аналогічна проблема була з окремими білбордами Руслана Кошулинського і Андрія Садового.

Довідково: після реєстрації ЦВК кандидатів на пост президента, починаючи з наступного дня після реєстрації, вони вступають в нову фазу юридичної відповідальності. Друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання відповідно кандидата на пост Президента України або партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Аварія в Луцьку: потрощені три машини. ФОТО
Наступна новина У Луцьку засліплений сонцем водій врізався в машину. ФОТО
Останні новини
Схожі новини