У Луцьку звільнили суддю міськрайонного суду

У Луцьку звільнили суддю міськрайонного суду

Рішенням Вищої ради правосуддя від 25 квітня 2023 року Валентину Кирилюк звільнено з посади судді Луцького міськрайонного суду Волинської області у зв’язку з поданням нею заяви про відставку.

Про це повідомили в пресслужбі установи. 

Свою професійну кар’єру Валентина Федорівна розпочала з посад юрисконсульта та старшого юрисконсульта Державної податкової інспекції по Камінь-Каширському районі Волинської області, де працювала упродовж 1994-1996 рр.

Впродовж 1996–1999 рр. обіймала посаду старшого державного податкового інспектора Державної податкової адміністрації у Волинській області.

Указом Президента України у 1999 р. Валентину Кирилюк призначено на посаду судді Рожищенського районного суду Волинської області, а у 2013 р. переведено суддею до Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Колектив Луцького міськрайонного суду Волинської області Валентині Федорівні подякував за багаторічну плідну працю, зичить подальших успіхів і життєвої наснаги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція з’ясовує обставини загибелі 39-річного працівника лісгоспу на Волині
Наступна новина Депутати погодили нову кандидатуру командира добровольчого формування Луцької громади
Останні новини
Схожі новини