Зеленський звільнив волинянина з посади представника президента в Раді

Зеленський звільнив волинянина з посади представника президента в Раді

Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 812/2023 про увільнення Федора Веніславського від виконання обовʼязків представника президента України у Верховній Раді.

Про це пише Главком з посиланням на відповідний указ.

«Увільнити Веніславського Федора Володимировича від виконання обовʼязків представника президента України у Верховній Раді України», – йдется в тексті указу.

Додамо, що увільнення від роботи (посади) означає тимчасове припинення виконання працівником трудових обов'язків зі збереженням місця роботи і посади.

Що відомо про Веніславського?

У 2014 році був кандидатом в народні депутати від одномандатного мажоритарного округу № 23 (Волинська область). Самовисуванець. Безпартійний.

У червні 2019 року виступав як представник президента України в Конституційному суді в судовому процесі щодо конституційності указу президента з приводу дострокового припинення повноважень Верховної Ради Член Комісії з питань правової реформи з 7 серпня 2019.

На позачергових парламентських виборах 2019 року був обраний народним депутатом від партії «Слуга народу» будучи № 88 у списку. Безпартійний. Член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

3 червня 2019 року – 12 вересня 2022 – представник президента України Володимира Зеленського у Конституційному суді України.

Із 12 вересня 2022 – представник президента в Раді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянина засудили на дев'ять років з конфіскацією майна за збут амфетаміну
Наступна новина У Луцьку троє підлітків хотіли вчинити самогубство
Останні новини
Схожі новини