У Луцьку з'явився ще один новий мурал

У Луцьку з'явився ще один новий мурал

У Луцьку з’явився ще один новий мурал "Споглядання" на вулиці Винниченка, 30.

Про це повідомили на сторінці Стріт-арт фестиваль "Lutsk Wallking" у фейсбуці.

Робота виконана митцем Тарасом Довгалюком із псевдо Arm.

«Споглядання – це процес, коли певна дія перебуває під увагою та спонукає до осмислення. Тут відбуваються роздуми та перегляд цінностей. Плин життя, буває, затуманює очі та відносить далеко від, здавалося б, сталих поглядів на життя.
Неприйнятні події та процеси відбуваються при схваленні соціума, але коли подивитися на них збоку – вони часто стають далекими від людських цінностей.

Міста – це ті простори де багато людей переплітаються, співіснують, конфліктують і все ж таки знаходять шляхи для спільного існування. Це ті бетонні джунглі де діють ті самі закони виживання та пристосування, як і в дикому середовищі. Зображення, яке не притаманне міським джунглям, надіюся, буде спонукати зупинитися, поглянути, згадати і відчути цінність екосистеми, яка знаходиться як оболонка навколо штучно створеного середовища», – розповів автор про свій малюнок.

Мурал реалізовано за підтримки Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" в рамках проекту Стріт-арт фестиваль "Lutsk Wallking" та підтримки Українського культурного фонду.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудеться чемпіонат зі стрільби. Шукають партнерів
Наступна новина Лучанин просить очистити заплаву річки Стир. Зареєстрував петицію
Останні новини
Схожі новини