У «Луцькводоканалі» заявляють про готовність до переговорів зі «Волиньобленерго»

У «Луцькводоканалі» заявляють про готовність до переговорів зі «Волиньобленерго»
джерело фото: http://www.vd.lutsk.ua

У КП «Луцькводоканал» публічно підтвердили протерміновану заборгованість перед ПрАТ «Волиньобленерго».

Про це повідомляють у прес-службі «Волиньобленерго».

Зокрема, у луцькому водоканалі заявили, що не відмовляються від боргів і готові вести переговори щодо їхнього погашення чи реструктуризації.

«Проте реальна ситуація така, що офіційних переговорів між «Волиньобленерго» і «Луцькводоканалом» так і не відбулося. На жаль, не долучилося до розв'язання проблеми керівництво міста», – переконують в обленерго.

За 23 дні жовтня від КП «Луцькводоканал» надійшло лише два платежі на загальну суму 300 тис. грн. При тому, що рахунок тільки за вересень становив 3 млн 414 тис. грн.

«Відсутність ініціативи в переговорах і грошові краплі не свідчать про зважений підхід у вирішенні складної ситуації. Повторно наголошуємо, що метою ПрАТ «Волиньобленерго» є не відключення, а повернення коштів, які витратило товариство на покриття недоплат «Луцькводоканалу». Наше товариство залишається відкритим для переговорів і пошуку компромісу», – додають у «Волиньобленерго».

Нагадаємо, «Луцькводоканал» має перед «Волиньобленерго» 13,3 мільйона боргу за останні півроку, через що енергетики обіцяють відключити водоканал від електропостачання.  У «Волиньобленерго» наголошують, що місто може залишитися без води.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Колії смерті: під колесами потяга в Луцьку загинула людина
Наступна новина Волинянка - перша у кваліфікації серед жінок в стрільбі з лука на «Іграх Нескорених»
Останні новини
Схожі новини