У Львові жінка в стані наркотичного сп'яніння збила двох поліцейських. ВІДЕО

У Львові жінка в стані наркотичного сп'яніння збила двох поліцейських. ВІДЕО

Жінка в стані наркотичного сп'яніння збила поліцейського в Львові. Подробиці повідомила патрульна Львівської області:

"..на вулиці Генерала Чупринки патрульні зупинили автомобіль Peugeot 208, який виїхав на трамвайну смугу зустрічного руху. На вимогу патрульного жінка-водій відмовилася пред’явити документи. Під час спілкування із порушницею, інспектори виявили у неї ознаки наркотичного сп’яніння".

Раптом жінка натиснула на газ і здійснила наїзд спочатку на одного інспектора, якого від удару відкинуло убік, а тоді, вивернувши кермо, збила другого інспектора і повезла його на капоті. Згодом, їй вдалося втекти з місця події на високій швидкості. Правоохоронця забрала швидка, у нього діагностували забої та перелом руки.

Наразі особу зловмисниці встановлено. Їй загрожує до 5-ти років позбавлення волі. Автомобіль виявили в одному з дворів Львова з ушкодженням капоту та поламаним дзеркалом заднього виду. 26-річна кермувальниця вже неодноразово порушувала правила дорожнього руху. Її автомобіль евакуювали на штафмайданчик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Складна операція Насті Абрамчук з Ковеля вже позаду: дівчинка отримала шанс на одужання
Наступна новина ТОП-5 цікавих фактів про Вікіпедію
Останні новини
Схожі новини