У Любомльському районі відремонтують дороги проведуть освітлення

У Любомльському районі відремонтують дороги проведуть освітлення

Жителі чотирьох сільрад у Любомльському районі Волинської області просять на умовах співфінансування відремонтувати низку доріг у їхніх населених пунктах і реконструювати вуличне освітлення.

Про це йшлося під час засідання позачергової 18-ї сесії облради 8 лютого, передає ІА Волинські новини.

Як зазначив депутат Юрій Гупало, до нього звернулися мешканці Згоранської, Штунської, Радехівської та Рівненської сільських рад Любомльського району з проханням посприяти виділенню коштів із державного та обласного бюджетів для капітального ремонту об’єктів інфраструктури, що знаходяться на території сільських рад, на умовах співфінансування з місцевих бюджетів.

Так, ідеться про реконструкцію вуличного освітлення у селі Заозерному (232 тисячі гривень), капітальний ремонт вулиці, яка веде до пам’ятки архітектури – Дмитрівської церкви, в селі Згорани (500 тисяч гривень); реконструкцію вуличного освітлення в селі Штунь (167 тисяч гривень), капітальний ремонт дороги Висоцьк – Терехи – Замлиння – Штунь – Радехів, реконструкцію приміщення клубу під амбулаторію загальної практики сімейної медицини в селі Штунь; реконструкцію вуличного освітлення в Радехові (336 тисяч гривень); ремонт доріг у селах Миловань, Гуща.

Депутати підтримали запит колеги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську здорожчає проїзд. ВІДЕО
Наступна новина Гаряча вода в будь-який час від «БОШ-ТЕПЛО» – просто та надійно
Останні новини
Схожі новини