У медичному центрі «Боголюби» показали, як народжується нове життя. Приголомшливе відео

У медичному центрі «Боголюби» показали, як народжується нове життя. Приголомшливе відео
скріншот з відео

У медичному центрі «Боголюби», який функціонує у Луцьку, зняли разюче відео штучного запліднення.

Відео розмістили на офіційній сторінці закладу у Facebook.

У ньому глядачам пропонують зазирнути до ембріобоксу Медичного центру «Боголюби» і побачити інтрацитоплазматичне введення сперматозоїду в яйцеклітину ІКСІ.

Спочатку ембріолог іммобілізує (знерухомлює) сперматозоїд легкими ударами голкою по хвості. Потім нерухомий, але живий сперматозоїд вводять безпосередньо в яйцеклітину. Така маніпуляція триває 1-2 хв, залежно від якості сперми.

Тобто, чим краща морфологія та рухомість сперми, тим швидше ембріолог вибере «потрібний» сперматозоїд і проведе запліднення. Метод ІКСІ проводять пацієнткам старше 34 років та пацієнтам з чоловічим фактором.

Детельніше про штучне запліднення можна прочитати на сайті

 
ІКСІ

ІКСІ Сьогодні ми пропонуємо зазирнути до ембріобоксу Медичного центру "Боголюби" і побачити інтрацитоплазматичне введення сперматозоїду в яйцеклітину ІКСІ. Спочатку ембріолог іммобілізує (знерухомлює) сперматозоїд легкими ударами голкою по хвості. Потім нерухомий, але ЖИВИЙ сперматозоїд вводдять безпосередньо в яйцеклітину. Така маніпуляція триває 1-2 хв, залежно від якості сперми. Тобто, чим краща морфологія та рухомість сперми, тим швидше ембріолог вибере "потрібний" сперматозоїд і проведе запліднення. Метод ІКСІ проводять пацієнткам старше 34 років та пацієнтам з чоловічим фактором. Детельніше про штучне запліднення можна прочитати на нашому сайті https://bogolybu.com.ua/ua/article/vitro/ #боголюби_екз #боголюби_лікарі #боголюби_іксі #боголюби_ivf #боголюби_лікарі

Posted by Центр Репродуктивной Медицины Боголюбы on Tuesday, 2 October 2018

Радимо прочитати: Людина Часу – Валентин Петровський: «Секс приносить три речі: задоволення, хвороби і вагітність»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбулась акція під «лісовим» управлінням. ФОТО
Наступна новина На Волині презентують фільм «Dzidzio Перший Раз»
Останні новини
Схожі новини