У Меркель закликали Порошенка вибрати між грошима і президентством

У Меркель закликали Порошенка вибрати між грошима і президентством

Соратник чинного канцлера Німеччини Ангели Меркель, депутат Бундестагу Норберт Реттген відкрито заявив, що Петру Порошенку слід визначиться, ким він хоче бути - президентом чи олігархом.

Голова Комітету Бундестагу з питань зовнішньої політики Норберт Реттген, який представляє Християнсько-демократичний союз (ХДС), розкритикував президента Петра Порошенка за небажання боротися з корупцією в країні.

Про це німецький політик заявив у коментарі виданню Bild.

«Петру Порошенку потрібно вирішити, чи хоче він бути президентом чи олігархом - країна або гроші», - заявив Реттген.

Він додав, що Україна повинна вжити «рішучих заходів проти неприборканої корупції», що має розпочатися з керівництва країни.

Інший представник ХДС, євродепутат Ельмар Брок, також висловив виданню Bild своє невдоволення антикорупційною політикою в Україні. «Відсутня радикальна реалізація антикорупційних заходів», - заявив він.

Такої ж думки дотримується і єврокомісар Йоханнес Хан, який нагадав про те, що надання Києву економічної допомоги з боку Брюсселя (600 млн євро) буде залежати від виконання певних умов, у тому числі і по боротьбі з корупцією.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Кабміні викрили і затримали агента російських спецслужб
Наступна новина Стало відомо, кого в Кабміні затримали за шпигунство на користь Росії. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини