У Міністерстві освіти повідомили, як навчатимуться після локдауну 9-ті і 11-ті класи

У Міністерстві освіти повідомили, як навчатимуться після локдауну 9-ті і 11-ті класи
Фото ілюстративне

Після завершення локдауну за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації учні випускних класів повернуться до змішаної форми навчання. В областях, де показники захворюваності на СOVID-19 будуть контрольованими, можливе повернення школярів 9-х та 11-х класів за парти. 

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

«Спілкуючись з учителями, я повсякчас чую про їхні перестороги з приводу відсутності очного спілкування з учнями. Не менше хвилюються батьки та самі школярі, яким протягом поточного навчального року довелося готуватися до ЗНО та ДПА переважно в дистанційній формі», – зауважив він. 

Також, за словами головного освітянина, хочуть відновити повноформатне або змішане навчання для школярів інших класів.

«Тривають відповідні консультації з Міністром охорони здоров’я Максимом Степановим та Головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшком», – додав він. 

Нагадаємо, раніше Шкарлет повідомив, що у Міністерстві освіти і науки вивчають можливість повернення учнів молодших класів до повноформатного навчання, а учнів старшої школи – до змішаної форми за умови сприятливої санітарно-епідемічної ситуації. 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де на Волині можна безкоштовно здати ПЛР-тест на коронавірус. Адреси
Наступна новина На Волині біля водойм, де купаються на Водохреще, чергують рятувальники. Перелік місць
Останні новини
Схожі новини