У Міністерстві освіти закликають школи перейти на дистанційне навчання

У Міністерстві освіти закликають школи перейти на дистанційне навчання
Фото ілюстративне

Виконувач обов'язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет закликав заклади освіти перейти у режим дистанційного навчання на наступні два тижні.

Про це Шкарлет написав у своїй сторінці в Telegram у суботу, 10 жовтня.

За його словами, Міністерство освіти спільно з Міністерством охорони здоров’я постійно моніторять ситуацію з поширення коронавірусної хвороби, зокрема і в закладах освіти.

«Прохання не тільки як керівника Міністерства освіти і науки, а як батька –  знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей.

Знаю і розумію, що питання організації навчання вирішують на місцях. Важливо, щоб у такій непростій ситуації центральна та місцева влада діяли спільно. Тому дуже прошу дослухатися до рекомендацій Державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО. 

Розумію всі виклики, перед якими постають керівники закладів освіти, вчителі та батьки. Ці виклики намагається долати весь світ. Найголовніше  для нас зараз  – не допустити стрімкого поширення коронавірусу та зберегти здоров’я людей», – пише Шкарлет.

За останню добу в Україні виявили 5 728 випадків коронавірусу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тест на коронавірус безкоштовно робитимуть приватні лабораторії. Степанов розповів подробиці
Наступна новина Знайдений на Волині човен-довбанка, якому понад 700 років, став доступний для відвідувачів
Останні новини
Схожі новини