У Міносвіти розповіли, у яких регіонах діти зможуть піти до школи

У Міносвіти розповіли, у яких регіонах діти зможуть піти до школи
Фото ілюстративне

У Міністерстві освіти та науки розповіли, що діти зможуть піти до школи 1 вересня, якщо регіон не потрапляє до «червоної зони» за новою постановою про адаптивний карантин.

Про це заявила заступниця міністра освіти Любомира Мандзій в ефірі телеканалу «Україна 24», пише «Громадське».

«У разі, якщо ваша територія потрапить в «зелений», «жовтий» або «помаранчевий» рівень — ви можете бути впевнені, що діти 1 вересня сядуть за шкільні парти. Тільки на «червоному» рівні є заборона відвідування закладів освіти», — пояснила Мандзій.

Вона додала, що рівень епідемічної ситуації комісії з надзвичайних ситуацій встановлюватимуть на певний проміжок часу.

«Якщо у вашій області є випадки захворювання, і ви розумієте, що захворюваність велика, це означає, що окремі території в області будуть стосуватися іншого рівня (епідеміологічної ситуації — ред.)», — сказала заступниця міністра освіти.

Нагадаємо, уряд продовжив адаптивний карантин в Україні до 31 серпня. Відповідно до нової постанови, залежно від епідемічної ситуації регіонам надаватимуть «зелені», «жовті», «помаранчеві» та «червоні» рівні небезпеки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виявили 42 нових хворих. В яких районах?
Наступна новина У Брищі хочуть запустити новий сміттєсортувальний комплекс
Останні новини
Схожі новини