У Мінрегіоні опублікували попередні проекти реконструкції луцького РАЦСу. ФОТО

У Мінрегіоні опублікували попередні проекти реконструкції луцького РАЦСу. ФОТО

Заступник голови Мінрегіону Лев Парцхаладзе опублікував попередні проекти реконструкції старої будівлі луцького РАЦСу, який планують переробити під сучасний Цетр адміністративних послуг.

Проекти він опублікував у себе на сторінці в Facebook.

«Це варіанти проектів, які ми отримали. Хотів би дізнатися вашу думку щодо них.

Під кожним фото є невеликий опис проекту, а також посилання на додаткові матеріали – рішення щодо облаштування внутрішнього простору, благоустрою, планування і так далі.

Ставте лайк під тим варіантом, який сподобався, пишіть коментарі. За конструктивні пропозиції будемо вдячні!» – написав чиновник.

 

Головна мета концепції Тараса Львовича та PPGDetail Architects – поєднати буденність та вишукану урочистість в одній будівлі. Фасад виконаний із легких напівпрозорих конструкцій. Всередині будівлі - максимальний open space, є зручний підйом для людей з інвалідністю, щоб вільно пересуватися з поверху на поверх.

Інші фото проекту за посиланням.

Концепція архітектурно-проектної групи Ганни Кирій пропонує максимально зберегти існуючий образ і архітектурну форму будівлі, додавши деякі сучасні елементи. Всі планувальні рішення розроблені таким чином, щоб забезпечити максимальну кількість відкритого простору і природного освітлення приміщень. Також будівля повністю доступна для людей з інвалідністю. Окрема увага у цьому проекті приділяється створенню сучасного благоустрою навколо будівлі.

Інші фото проекту за посиланням.

Концепція Архитектора Оксани Матвеєвої – це поєднання монохромного інтер’єру та яскравої інфографіки, яка дасть можливість набагато зручніше орієнтуватися у просторі. Фасад виконаний із алюмінієвих композитних панелей та фасадної декоративної штукатурки. Над головним входом на 2-й поверх розміщений цікавий навіс – модифіковані бджолині соти, виконані з композитного матеріалу та скла на тросах.

Інші фото проекту за посиланням.

Концепція Анатолія Вескарьова і Dekart Studio.

Фасад будівлі виконаний із системи навісних декоративних панелей з перфораційними малюнками і вентильованим фасадом з панелей HPL пооцинкованому каркасу. Основний акцентний модуль головного фасаду створює можливість зручно направляти відвідувачів центру у приміщення всіх рівнів і виконаний з фасадної системи. Вміщує головні сходи і ліфт для людей з інвалідністю. Дизайнерське рішення також передбачає створення унікального світильника для освітлення атріумного простору.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині пройде конкурс на закупівлю експертних послуг
Наступна новина Вчені знайшли скелет пташеняти, яке жило 127 мільйонів років тому. ФОТО
Останні новини
Схожі новини