У міськраді не розуміють, чому Луцьк віднесли до червоної зони

У міськраді не розуміють, чому Луцьк віднесли до червоної зони
Фото ілюстративне

У міській раді заявили, що не будуть приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту чи закриття закладів у зв‘язку з віднесенням обласного центруЛуцька до червоної зони. Окрім того, назвали таке рішеня «незрозумілим».

Про це написав радник міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці.

Нагадаємо, центральна комісія ТЕБ та НС 31 липня за рівнем поширення COVID-19 поділила Україну на зони. На Волині лише Луцьк потрапив до «червоної» зони.

Посадовець назвав державну комісію ТЕБ та НС «органом з не зовсім зрозумілим правовим статусом». Він вважає, що Луцьк віднесли до червоної зони без будь-яких особливих причин.

«Справжні мотиви такого рішення не зрозумулі, адже в останній час щодо статистики захворюваності COVID-19 в місті нічого не змінилось», – пише Поліщук.

«Повідомляємо, що Луцька міська рада не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів у зв‘язку з вищевказаним незрозумілим рішенням.

Якщо центральна влада хоче працювати по закону – нехай вводить надзвичайний стан та лише тоді зупиняє транспорт, закриває заклади та приймає інші обмеження», – зазначив посадовець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький терорист оголосив голодування, – адвокат
Наступна новина Через карантин в Луцьку не зупинятимуться потяги
Останні новини
Схожі новини