У місті на Волині доріжки в парку виклали бруківкою. ФОТО

У місті на Волині доріжки в парку виклали бруківкою. ФОТО

До свого 1030-річчя Володимир-Волинський отримав подарунок. 26 липня вже завершилися роботи з вкладання нової бруківки у сквері біля історичного музею.

Про це повідомляє видання БУГ.

Як розповідає перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, бруківкою вирішили вкласти саме центральну доріжку скверу, оскільки вона залишалася у всіх проектах з реконструкції зони відпочинку, які були представлені на громадських обговореннях.

Облаштували і пандус на вході в сквер з боку вулиці Драгоманова.

Роботи з вкладання бруківкою парку «Слов’янський» встигли завершити двома тижнями раніше. Тепер доріжку до пам’ятника князю Володимиру прикрашає кольорова вишиванка.

«Це тільки перші етапи реконструкції парків. Ми продовжимо цю роботу. Крім того, біля історичного музею встановлене нове освітлення. Таке ж встановили у сквері біля райради. Роботи з освітлення проводяться і на віддалених вулицях, наприклад, Наталії Ужвій, Філатова, Шевченка, Київській», – розповів Ярослав Матвійчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція повертає на дороги радари
Наступна новина Волинські рятувальники визволили із провалля цуценят. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини