У місті облаштують ще одну «Луцьку Венецію»

У місті облаштують ще одну «Луцьку Венецію»

У парку культури та відпочинку імені 900-річчя Луцька облаштують тимчасову споруду з літнім торговельним майданчиком, де організують прокат човнів.

Про це йшлося у середу, 20 січня, під час засідання виконкому Луцькради, пише ІА «ВолиньPost».

Із проханням про розміщення тимчасової споруди звернувся підприємець Леонід Баглай. Зауважимо, що чоловік – власник «Луцької Венеції» у центральному парку.

«Неодноразово дивлюся як цей підприємець веде діяльність і, думаю, це зразково. Споруда у нього в естетичному, сучасному рівні, човни нові, кавові напої постійно люди беруть, трансляції на екрані, де збираються дорослі, діти, молодь. Буду однозначно підтримувати це рішення», - зауважив член виконкому Олександр Серватович.

Читайте також: «Цвяхи вночі забивали»: як будували пристань у луцькому парку

Мер міста Ігор Поліщук назвав «Луцьку Венецію» окрасою міста та цікавою атракцією для мешканців громади, яка «оживила» Луцьк. До того ж, стосовно діяльності кафе у центральному парку не було жодних нарікань у поліцію.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В МОЗ заявили, що закуплять ще одну вакцину від коронавірусу
Наступна новина «Втратив свідомість». У Луцьку після купання в ополонці дитина потрапила до лікарні
Останні новини
Схожі новини