У монастир на Волині приїхав митрополит УПЦ МП Онуфрій

У монастир на Волині приїхав митрополит УПЦ МП Онуфрій

11 січня предстоятель Української Православної Церкви московського патріархату митрополит Онуфрій приїхав на Волинь та провів службу у Святогірському Успенському Зимненському ставропігійному жіночому монастирі.

Після служби парафіянам роздавали шоколадки, - пише Буг.

Про прибуття і службу митрополита Онуфрія повідомили на сторінці Зимненського монастиря. Правда офіційного повідомлення про сам приїзд і дату, як це робили раніше, не було, лише напередодні близько 9 години вечора вказали, що відбудеться ранкова літургія, а вночі в коментарях додали, що приїде Онуфрій.

Нагадаємо, настоятель УПЦ мп митрополит Онуфрій разом із керуючим Володимир-Волинською єпархією УПЦ мп митрополитом Володимиром Мельником «засвітилися» в календарі РПЦ на чолі з патріархом Кирилом. Митрополит Онуфрій досі входить до синоду РПЦ та не написав письмової заяви про вихід зі складу російської православної церкви.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині під час пожежі загинув 60-річний чоловік
Наступна новина Волинянин ухилився від мобілізації, бо доглядав за хворою матір'ю: як суд його покарав
Останні новини
Схожі новини