У Нововолинську чоловік викрав 6 камер відеоспостереження

У Нововолинську чоловік викрав 6 камер відеоспостереження

У Нововолинську 39-річний місцевий житель викрав із фасаду магазину 6 камер відеоспостереження. Поліцейські протягом декількох годин встановили особу зловмисника та вилучили викрадене.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, інформує прес-служба поліції Волині.

Учора, 28 лютого, на екстрену лінію «102» волинської поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 39-річного жителя Нововолинська. Чоловік розповів, що невідома особа викрала з фасаду магазину у Нововолинську 6 камер відеоспостереження. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється.

За лічені години оперативники встановили особу підозрюваного у крадіжці. Ним виявився 27-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Викрадені камери вилучили та повернуть власнику.

За фактом крадіжки, поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку батьки так кричали на свого півторарічного малюка, що сусідам довелося викликати поліцію
Наступна новина Волинянину, який у Ковелі побив та пограбував молоду жінку, загрожує арешт
Останні новини
Схожі новини