Волинянину, який у Ковелі побив та пограбував молоду жінку, загрожує арешт

Волинянину, який у Ковелі побив та пограбував молоду жінку, загрожує арешт

Слідчі Ковельського відділу поліції повідомили про підозру у вчиненні розбою 38-річному волинянину.

Зловмиснику обрали міру запобіжного заходу у вигляді арешту.

Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Пригода трапилася наприкінці минулого року у Ковелі. На вулиці міста, ввечері, зловмисник напав на 29-річну ковельчанку, побив її та відібрав мобільний телефон «Nokia N73». Своїми діями зловмисник завдав потерпілій матеріальних збитків на 1 тис. 385 грн.

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські детально оглянули місце скоєння злочину. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У рамках проведення досудового розслідування оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв неодноразово судимий, у тому числі і за розбій, 38-річний житель райцентру Турійськ.

«Волинянину повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст.187 Кримінального кодексу України, йдеться про розбій. Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді арешту», – повідомив Іван Тусь, керівник Ковельського відділу поліції.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську чоловік викрав 6 камер відеоспостереження
Наступна новина У сильний холод в Луцьку на велосипеді катається напівголий чоловік. ФОТО
Останні новини
Схожі новини