У Нововолинську хочуть призначити нову заступницю міського голови

У Нововолинську  хочуть призначити нову заступницю міського голови

На посаду заступника Нововолинського міського голови з питань діяльності виконавчих органів хочуть призначити Ніну Шумську.

Як повідомляє Буг, за таке рішення голосуватимуть депутати на сесії Нововолинської міської ради, яка мала відбулить 6 грудня. Проте, через масовий ракетний обстріл України, її перенесли на 19 число.

Раніше цю посаду займала Вікторія Скриннік, яка 2 листопада написала заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Про дострокове припинення повноважень стало відомо на сесії Нововолинської міської ради 3 листопада.

Раніше, новопризначена заступниця міського голови працювала на посаді керуючою справами Іваничівської районної ради, її кандидатуру також висували на посаду виконувача обов’язків директора Іваничівської школи-інтернату.

Як повідомляє видання, Ніна Шумська була в трійці найвище оплачуваних керуючих справами районних рад Волинської області. Чотири роки тому в е-декларації вона задекларувала 199659 гривень заробітної плати за основним місцем роботи, що на 38185 гривень більше, ніж у 2017-му році.

Читайте також: На Волині сім’ї з чотирма дітьми, в якої згоріла хата, потрібна допомога

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зниклого в Луцьку підлітка розшукали
Наступна новина Запевняв, що от-от вийде з лікарні, побуде вдома, і знову – в бій: історія померлого Героя з Волині
Останні новини
Схожі новини