На Волині сім’ї з чотирма дітьми, в якої згоріла хата, потрібна допомога

На Волині сім’ї з чотирма дітьми, в якої згоріла хата, потрібна допомога

30 листопада у селі Новосілки Володимирської громади приблизно о 16:00 трапилася пожежа в одному з житлових будинків. На щастя, ніхто з шести мешканців не постраждав, проте дім згорів повністю. Сім’я, яка жила в ньому з чотирма дітьми, просить про допомогу.

Про це пише Буг. 

Лихо сталося в останній день осені, коли дорослі були на роботі, а діти в садочку та школі. Будинок зайнявся з незрозумілих причин. Високе полум’я помітила донька, яка поверталася зі школи. 

Мама господині дому Ольга Зінкевич розповіла, що в хаті згоріло все – одяг, документи, меблі. Дім – непридатний для життя. 

Сім’ї Каліновських довелося підселитися до оселі матері та сестри жінки. Два тижні в невеликому будинку поміщалися 14 людей. А нещодавно їм надали можливість на певний термін переселитися у будинок в цьому ж селі, що пустував. Його погорільцям пропонують викупити за 7 тисяч доларів.

Чоловік та жінка працюють, втім крім відкладання коштів на нове житло, їм потрібно дбати про чотирьох дітей. Допомогти сім’ї Каліновських у скрутний час можна, переказавши кошти на картку ПриватБанку: 4731 2191 2281 9331 – Іванова Наталія (сестра постраждалої).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Діти поступають з високою гіпертермією, лихоманкою: Волинська інфекційна лікарня переповнена хворими
Наступна новина Квартира не обігрівалася з 8 грудня: лучани скаржаться на холод у помешканнях
Останні новини
Схожі новини