У Нововолинську пес пошматував жінці ногу

У Нововолинську пес пошматував жінці ногу

У центрі Нововолинська, на бульварі Шевченка, біля Алеї Героїв, 10 липня близько 12:00 на жінку зненацька накинувся собака та роздер ногу. Жінку забрали до лікарні для надання медичної допомоги.

Наталія розповідає, що просто йшла спокійно з сторони боку «Вопак», не бігла, нічим не махала. Зграя псів у цей момент лежала на траві під ялинкою. Чорний собака зненацька вибіг та вкусив. За нею побігли ще двоє псів, жінка відігнала їх сумкою, – пише Буг.

На місце викликали «швидку» для надання медичної допомоги та забрали жінку до НЦМЛ, де хірург наклав кілька швів. Також зробили щеплення. Жінці тепер тяжко ступати на ногу. Рана глибока та сантиметрів 10 завдовжки.

На місці події постійно гуляє та сама зграя собак, сплять вони під сходами магазинів, розташованих поблизу, або на траві, біля лавок на алеї, у дворах прилеглих будинків.

Кажуть, що саме цей чорний пес часто кусає людей. Він має на вусі кліпсу, це означає, що він стерилізований.

У ВУКГ Нововолинська складений договір із КП «Ласка», яке знаходиться в Луцьку. Приїжджають вони десь раз на місяць, виловлюють собак, стерилізують, одягають кліпси і повертають назад у місто. За «обробку» одного пса платять до 900 гривень.

Однак проконтролювати, скільки собак вивозять із міста і скільки назад привозять, неможливо. Зі способом стерилізації – теж саме.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку затримували борця із корупцією через хабар – офіційно
Наступна новина В аварії загинули два мотоциклісти
Останні новини
Схожі новини