У Нововолинську сержант поліції збив на смерть двох правоохоронців: деталі аварії

У Нововолинську сержант поліції збив на смерть двох правоохоронців: деталі аварії

 

Вчора, 27 липня, на автодорозі Нововолинськ – Володимир на тимчасовому контрольно-пропускному пункті на виїзді з Нововолинська легковий автомобіль, за кермом якого був сержант поліції, спробував об’їхати авто, яке вже проходило перевірку, і наїхав на поліцейського та нацгвардійця. Вони загинули на місці аварії.

Про це ІА «Волинські Новини» повідомили у ДБР.

Окрім винуватця аварії, в автівці перебувало ще двоє пасажирів, одного з них із травмами госпіталізували.

Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у Львові, затримали водія. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ст.286 ч.3 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, – караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років).

Також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомили у ГУНП у Волинській області, учора під час виконання службових обов’язків, внаслідок ДТП, загинув дільничний офіцер Ковельського районного управління Мороз Ігор Володимирович.

Поліцейському було лише 40 років. Без батька залишилось двоє неповнолітніх дітей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в аварії загинув поліцейський
Наступна новина Критерії вибору телевізора для домашнього перегляду кіно
Останні новини
Схожі новини