У Нововолинську та Володимирі хочуть добудувати полігони відходів

У Нововолинську та Володимирі хочуть добудувати полігони відходів

23 березня народний депутат Ігор Гузь зустрівся із міністром екології та природних ресурсів Остапом Семераком.

На цю зустріч були запрошені заступники міських голів Нововолинська - Володимир Рожелюк та Володимира-Волинського - Ярослав Матвійчук.

Про це парламентар написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Обговорили можливість виділення коштів для завершення будівництва нової карти І черги полігону твердих побутових відходів у місті Володимир-Волинський. Проектний термін експлуатації полігону - 20 років, але накопичення побутових відходів вже призводить до перевищення проектних показників.

Також і про Нововолинськ. Тут будівництво сміттєзвалища, яке розташоване на території Іваничівського району в Старій Лішні, теж не завершене. Але вже збудовані дві лінії двох черг, які пройшли державну експертизу», - йдеться у дописі.

Щоб завершити цей процес, обранець планує залучати кошти з Фонду охорони навколишнього природного середовища та, якщо вдасться, і обласного Фонду регіонального розвитку.

«Так, Україна ще не готова до багатьох викликів, і з сміттєвим питанням теж. Але міністр пообіцяв, що сприятиме в цьому», - пише Гузь.

Прес-служба народного депутата.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2392455207446897&set=a.500067430019027.135106.100000473225561&type=3

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Рівненщині за спиною Президента впала бурулька. ВІДЕО
Наступна новина Хто такий новий голова Волинської ОДА Олександр Савченко. ФОТО
Останні новини
Схожі новини