У Нововолинську теж не відкриватимуть ринки, попри те, що у МОЗ дозволили

У Нововолинську теж не відкриватимуть ринки, попри те, що у МОЗ дозволили
Фото ілюстративне

У Нововолинсьу не відмінятимуть рішення міськради та виконавчого комітету стосовно обмежувальних заходів, і ринки не відкриватимуть до кінця карантину.

Про це повідомив у фейсбуці міський голова Віктор Сапожніков.

Як відомо, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко підписав постанову, котра дає право владі на місцях відкрити продуктові ринки під час карантину із дотриманням ряду обмежень та умов.

«Запевняю вас, що у Нововолинську такого рішення прийнято не буде! Перш за все, в нашому місті немає жодного ринку виключно харчових продуктів. Наступне: хто контролюватиме пересування мешканців, аби, згідно з вимогами, на 20 м кв. перебувало не більше одного відвідувача ринку? Окрім того, немає можливості встановити відстань між місцями торгівлі не менше, ніж 3 метри, адже тоді підприємців потрібно відкривати вибірково та демонтувати близько двохсот контейнерів і торгових точок», – зауважив Сапожніков.

Нагадаємо, у Луцьку ринки теж не відкриватимуть до закінчення карантину.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У чотирьох медиків луцької міської лікарні знайшли коронавірус. У жодного з них нема симптомів
Наступна новина З Китаю прилетів літак із тестами та медичними засобами. Їх розподілять у регіони
Останні новини
Схожі новини