З Китаю прилетів літак із тестами та медичними засобами. Їх розподілять у регіони

З Китаю прилетів літак із тестами та медичними засобами. Їх розподілять у регіони
Фото ілюстративне

У Бориспіль 31 березня прибув літак із черговою партією допомоги з Китаю. В Україну надійшли 100 тисяч ПЛР-тестів для виявлення коронавірусу, окуляри багаторазового використання, медичні маски та обладнання для апаратів штучної вентиляції легень.

Про це повідомляє пресслужба президента України.

Незабаром вантаж спрямують до лікарень та лабораторій по всій країні. Допомогу також передадуть військовим і прикордонникам. Крім того, медичні маски надійдуть у мережі аптек.

У вантажі надійшло 100 тисяч високоточних ПЛР-тестів для виявлення коронавірусу; 40 тисяч окулярів багаторазового використання; медичні маски; обладнання для апаратів штучної вентиляції легень.

В України вже прибули два літаки з вантажем медзасобів з Китаю. Нагадаємо, останній 29 березня доставив 300 тисяч респіраторів, 35 тисяч костюмів захисту, 1,8 мільйона звичайних медичних масок і інші засоби захисту. Їх роздадуть поліцейським, військовим та медикам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську теж не відкриватимуть ринки, попри те, що у МОЗ дозволили
Наступна новина Для усіх, хто в'їжджає на Волинь з-за кордону, обов'язкова двотижнева обсервація, – ОДА
Останні новини
Схожі новини