У Нововолинську урочисто відкрили «Епіцентр»

У Нововолинську урочисто відкрили «Епіцентр»
Урочистості з нагоди відкриття «Епіцентру» (фото зі сторінки Нововолинської міськради)

У Нововолинську урочисто відкрили торговельний центр «Епіцентр», який побудували за три місяці на території колишньої санітарно-захисної зони шахти №4.

Офіційна церемонія з нагоди відкриття торгового закладу відбулася 9 серпня, повідомили у Нововолинській міській раді.

На церемонію прибули засновник ТОВ «Епіцентр К», народний депутат України Олександр Герега, генеральний директор Петро Михайлишин, міський голова Віктор Сапожніков, керівництво торговельного закладу в місті Нововолинську, інші гості.

За словами гендиректора ТОВ «Епіцентр К» Петра Михайлишина, у новому торговельному центрі працюватимуть понад 50 працівників. Середня заробітна плата становитиме 11 тисяч гривень. Планують, що за рахунок сплачених компанією місцевих податків і зборів міська скарбниця у середньому отримає 1,3-1,5 млн грн у рік.

«Ми є соціально відповідальні і спорудили тут торговельний центр, аби люди, не добираючись до обласного центру, мали на місці соціальні блага, які пропонуємо малим і великим містам», – сказав генеральний директор.

Гості перерізали стрічку, яка символізує відкриття нового закладу та здійснили ознайомчу екскурсію торговельними залами.

У ТЦ «Епіцентр» Нововолинська можна придбати будівельні матеріали, товари для дому та городу, речі для оздоблення житла, дитячі товари та багато іншого.

Як розповіли у департаменті зі зв’язків із громадськістю ТОВ «Епіцентр К», це перший торговельний центр «Епіцентр» малого формату на Волині. Він має площу 4,78 тис. кв. м та пропонує відвідувачам повний перелік непродовольчих товарів: покриття для підлоги, плитку, сантехніку, фарби, інструменти, будівельні матеріали, садові меблі, побутову техніку, автотовари, вироби з металу, побутову хімію, канцелярію, дитячі та зоотовари. 

Також у новому форматі буде представлена мережа спортивних магазинів Intersport.ua. Обрати спортивний одяг та товари можна буде не лише в магазині, а й замовити онлайн з доставкою у торговельний центр.

Загалом у 13 відділах торговельного центру буде представлено більше як 31 тис. артикулів товарів. Для зручності відвідувачів біля торговельного центру облаштовано парковку на 96 місць.

У приміщенні закладу також буде розташована форматно-розкрійна дільниця, центр видачі замовлень партнерського інтернет-магазину 27.ua, кафе та відділення комерційного банку («Ощадбанк»).

Торговельний центр у Нововолинську стане 53-м у мережі «Епіцентр».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Разом завжди легше: п'ятеро братів із Волині заснували успішний бізнес у США
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 9 серпня
Останні новини
Схожі новини