У Нововолинську запрацюють ще два карантинні контрольно-пропускні пункти

У Нововолинську запрацюють ще два карантинні контрольно-пропускні пункти
Фото ілюстративне

У Нововолинську встановлять ще два КПП на околицях міста. Роботу із підготовки пропускних пунктів почнуть вже сьогодні, а із наступного тижня вони функціонуватимуть у цілодобовому режимі.

Про це говорили 24 квітня 2020 року на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, – йдеться на сайті міськради.

Виконуючий обов’язки начальника поліції НВ ВП ГУНП у Волинській області Василь Бучинський доповів, що КПП працюють у встановленому режимі відповідно до інструкцій. За добу працівники КПП на вулиці Луцькій зафіксували 2687 автотранспортних засобів, якими їхали 3847 осіб. Через карантинно-пропускний пункт біля заправки «ОККО» проїхали 3274 автомобілі та 5119 осіб. Під час  перевірок хворих на ГРВІ не виявили.

Керівник робіт з ліквідації надзвичайної ситуації регіонального рівня Тетяна Щербак, під час телефонної розмови із міським головою Віктором Сапожніковим наголосила на необхідності встановлення додаткових карантинних контрольно-пропускних пунктів. Хоча у Нововолинську контрольована ситуація із захворюваністю коронавірусною хворобою, проте, розслаблятися ще рано, потрібно докладати зусиль, аби уникнути нових вогнищ захворювання.

«Ми встановимо ще два КПП на околицях міста. Один на автодорозі на вулиці Шахтарській, інший у напрямку Нововолинськ-Гряди – повідомив міський голова Віктор Сапожніков. – Роботу із підготовки пропускних пунктів почнуть вже сьогодні, а із наступного тижня вони функціонуватимуть у цілодобовому режимі»

Нагадаємо, на в'їзді у Нововолинськ облаштують контрольні пункти. Впускатимуть лише тих, хто там проживає


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні коронавірус виявили майже у 1,5 тисячі медиків
Наступна новина «Без урочистостей, у масці і навіть без обручок», - лучанка про одруження в умовах карантину
Останні новини
Схожі новини