У парку в Ковелі встановили «Серце миру». ФОТО

У парку в Ковелі встановили «Серце миру». ФОТО
Джерело - https://kovelpost.com

У Ковелі на Волині в парку культури імені Тараса Шевченка встановили символічний знак «Серце миру», який раніше знаходився на вулиці Міцкевича біля кафе «Классік».

Нещодавно біля кафе знак демонтували і перенесли у парк. До нового місця розташування «Серця миру» облаштували доріжку та заплели конструкцію плющем, повідомляє КовельPost.

Адміністрація Сім’ї ресторанів «Классік» мала на меті започаткувати традицію серед закоханих: на символічному знакові лишати навісні замки, які символічно втілюють почуття закоханих.

На попередньому місці ця ідея не знайшла масової підтримки серед ковельчан. Причиною, ймовірно, було не зовсім вдало обране місце. Адже тут заклади громадського харчування, спортивний зал та дитячий майданчик. 

Адміністрація закладу звернулась у відділ архітектури і містобудування з проханням розглянути можливість встановлення «Серця миру» у парку імені Тараса Шевченка, де полюбляють відпочивати та фотографуватися закохані пари та молодята в день весілля. Саме тут і встановили знак.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька «Волинь» поїхала на другий збір
Наступна новина На Волині голова райдержадміністрації живе під одним дахом із батьками. ФОТО
Останні новини
Схожі новини