На Волині голова райдержадміністрації живе під одним дахом із батьками. ФОТО

На Волині голова райдержадміністрації живе під одним дахом із батьками. ФОТО
Джерело - www.facebook.com

Голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк показав будинок, у якому мешкає. За словами чиновника, у ньому він проживає із батьками.

Про це він повідомив у Facebook і виклав фото хати.

«Комусь комфортно жити в крутих палацах, їздити на найсучасніших автомобілях, купувати дорогі прикраси... Мені головне жити так, щоб спокійно почуватись перед Богом і найріднішими людьми!

На жаль, багато хто думає, а один чоловік недавно це мені навіть озвучив, що "от якби я був на твоїй посаді, то я б крав і незаконно наживався!"

Розумію, що кожен поступає і думає так, як його виховали, і так, як йому дозволяє власна СОВІСТЬ!

P.S. На ФОТО мій найрідніший світ, де приємно і комфортно жити. Дякую батькам, які його плекають!» – написав Андрій Линдюк.

Під дописом посадовця розгорілася дискусія на тему доцільності спільного проживання дорослої людини із батьками. На що Андрій Линдюк жартома відповів: «Батьки кажуть, що то вже мій дім. То не знаю, як правильно: я з батьками, чи батьки зі мною...».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У парку в Ковелі встановили «Серце миру». ФОТО
Наступна новина Монатік із Дорофєєвою відзняли спільний кліп у Франції. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини