У побитті та незаконному затриманні підозрюють трьох волинських патрульних

У побитті та незаконному затриманні підозрюють трьох волинських патрульних
Фото ілюстративне

Патрульних поліцейських на Волині підозрюють у перевищенні службових повноважень і незаконному затриманні людини. 

Слідчі Територіального управління ДБР у Львові повідомили їм про підозру в перевищенні влади або службових повноважень(ч. 2 ст. 365, ч. 1 ст. 371 КК України), – йдеться на сторінці прокуратури Волині.

Вночі 01 вересня 2020 року правоохоронці без складання будь-яких відповідних документів про затримання та без законних підстав застосували насильство й металеві кайданки і незаконно затримали чоловіка, який повідомив про викрадення у нього майна. Окрім того, поліцейські умисно завдали потерпілому численні тілесні ушкодження та без верхнього одягу перевезли його в службовому автомобілі в інше місце для проведення слідчих дій.

Досудове розслідування триває.

Як пише Суспільне, зі слів речника Богдана Павловича, правоохоронці, яким було оголошено підозру, станом на 23 квітня продовжують працювати в управлінні. За деталями сказав звертатися в прокуратуру чи ДБР. Зі слів Наталії Мурахевич, рішення про відсторонення патрульних від роботи має ухвалити суд. Нині в прокуратурі вирішують питання про подання відповідного клопотання.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відновлюють маршрут №32. Ще один новий – запускають
Наступна новина У «Проліску» обмежили перебування дітей до двох годин, бо не можуть їх харчувати
Останні новини
Схожі новини