У податковій міліції Волині зустріли колег із зони ООС. ФОТО

У податковій міліції Волині зустріли колег із зони ООС. ФОТО
джерело фото: ДФС Волині

Після ротації повернулися 5 співробітників податкової міліції Волині, які несли службу в складі управління оперативного забезпечення на окремих територіях проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомляють у прес-службі ДФС Волині.

У колі колег з успішним завершенням служби волинян привітали перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Олег Гирикович та начальник оперативного управління ГУ ДФС в області Ярослав Павлючик.

«Приємно відзначити, що вже більше половини особового складу оперативних підрозділів виконали свій військовий обов’язок та успішно пройшли службу на окремих територіях проведення операції Об'єднаних сил. З власного досвіду служби в районі проведення ООС знаю, що протидія спробам нелегального переміщення товарів вимагає не лише належної фізичної підготовки, а й знань та навичок, що набуваються лише в ході практичної роботи в боротьбі з економічною злочинністю. Наші колеги зі східних областейзавжди відзначають високий рівень професіоналізму та підготовкиподатківців Волині, з якими пліч-о-пліч протидіють контрабанді, фактично в умовах воєнних дій», – наголосив Олег Гирикович.

Відтак, перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області  вручив колегам, які повернулися зі Сходу, подяки ГУ ДФС в області за проявлену мужність та професіоналізм. Подяку ДФС України отримав начальник штабу оперативного управління ГУ ДФС в області Андрій Чекаренда.

Окрім традиційних побажань швидкої адаптації до умов мирного життя та нових професійних здобутків, колектив співробітників податкової міліції Волині подбав про цінні подарунки для своїх колег.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Людина Часу – Юрій Войнаровський: про «Поліське літо», шансон, концерти Винника і фаст-фуд у замку
Наступна новина До Луцька їде шанувальник електрокарів, інженер-винахідник із Франції
Останні новини
Схожі новини