До Луцька їде шанувальник електрокарів, інженер-винахідник із Франції

До Луцька їде шанувальник електрокарів, інженер-винахідник із Франції
джерело фото: schwaebische.de

Французький інженер-винахідник, який бере участь у міжнародному веломарафоні, приїде до Луцька.

Зустріч відбудеться сьогодні, 3 липня, на Театральному майдані. Час прибуття – орієнтовно о 14 годині, – повідомляють у відділі інформаційної політики ОДА.

Ініціативна група з країн Європейської співдружності здійснює велосипедний марафон «The Sun Trip» по легендарному Шовковому шляху від Франції до Китаю, зокрема й шляхами України та Волині. Мета марафону – впровадження новітніх інноваційних технологій у сфері збереження енергії та залучення сонячної енергії для застосування у світовій економіці.

Слід зазначити, що маршрут велосипедного марафону проходить через Швейцарію, Німеччину, Чехію, Польщу, Республіку Білорусь.

Натомість один із учасників марафону – Ліонель Серра – захотів проїхати шляхами України. Так, в останній момент учасник марафону змінив маршрут і сьогодні, 3 липня, приїде до Луцька. Орієнтовно о 14 годині він прибуде на Театральний майдан.

До слова, інженер з Інституту сонячної енергії Ліонель Серра зацікавився питаннями збереження енергії та її експлуатації в Україні і вирішив взяти участь у цьому марафоні не лише заради спорту, а також і як науковець-винахідник та підприємець, адже він вважається одним із найкращих фахівців з питань збереження енергії.

Між іншим, Ліонель Серра користується лише електрокаром, розробляє і тестує електромотори та передає свій досвід партнерам.

Його мета – ознайомити українське суспільство з новітніми технологіями, налагодити ділові стосунки в цьому напрямку з місцевими фахівцями та підприємцями. Так, пан Серра володіє французькою, англійською та італійською мовами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У податковій міліції Волині зустріли колег із зони ООС. ФОТО
Наступна новина Волинські веслувальники вибороли золото на чемпіонаті Європи
Останні новини
Схожі новини