У Польщі, ймовірно, впали російські ракети: загинули двоє людей

У Польщі, ймовірно, впали російські ракети: загинули двоє людей

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький терміново скликав Комітет Ради міністрів із питань національної безпеки і оборони.

Про це повідомив речник польського уряду Пьотр Мюллер, пише "Європейська правда" з посиланням на Polsat News.

Повідомлення про засідання з’явилося незадовго перед 18.00 за місцевим часом. Причини скликання зустрічі не повідомляються.

Як відомо, у другій половині дня у вівторок росія завдала масованого ракетного удару по території України, ракети впали неподалік від кордону з Польщею.

Кореспондент Radio Zet неофіційно повідомив, що в селі Пшеводув поблизу українського кордону впали дві ракети та влучили в зерносушарки. Повідомляється навіть про загибель двох людей. На місце події прибули представники поліції, прокуратури і війська.

У той же час Radio Lublin повідомляє іншу версію. Інцидент у Пшеводові стався близько 15.40 на перевантажувальній вазі, куди заїжджають трактори з вантажами. Цю інформацію радіостанції підтвердили у місцевій поліції. За попередніми висновками, трактор, який в'їхав на ваги, раптово вибухнув. Радіо теж повідомляє про загибель двох людей.

«Причини наразі невідомі. Надійшло повідомлення про вибух на сушарці. Двоє людей загинули на місці», – заявив речник рятувальників Грубешова.

Від кордону з Україною до Пшеводова – приблизно вісім кілометрів. ЗМІ пишуть, що інцидент стався через падіння на території Польщі російських ракет, збитих ППО України, пише Главком з посиланням на Visegrad 24.

Увечері 15 листопада Повітряні сили Польщі підняли в повітря винищувачі з аеродрому в Томашуві-Любельському.

Читайте також: У Білорусі звіряють дані військового обліку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Білорусі звіряють дані військового обліку
Наступна новина Не перечікують, а працюють на Перемогу: волинську бібліотеку перетворили на волонтерський штаб. ФОТО
Останні новини
Схожі новини