У Польщі масово розстріляли заробітчан, - ЗМІ

У Польщі масово розстріляли заробітчан, - ЗМІ

Сьогодні вночі, 23 лютого, в Польщі поліції прострелила ноги заробітчанам, які приїхали з Грузії і України. Це сталося в місті Згеж (Лодзьке воєводство).

Як повідомляє місцеве видання «Dziennik Lodzki», група чоловіків була озброєна і напала на правоохоронців. Щоб зупинити їх, поліцейським довелося почати стріляти, – передає Знай. юа

Так, близько 2:00 співробітники кримінальної поліції помітили біля одного з будинків групу нетверезих чоловіків, які порушували тишу. Після того, як поліцейські попросили їх пред'явити документи, вони відмовилися і почали агресивно поводитися, ображати правоохоронців, а потім кидати в них каміння і тротуарну плитку. Ситуація ще більше загострилася, коли до п'яти чоловіків приєдналися близько десятка їхніх друзів.

Побоюючись за свою безпеку, один з поліцейських витягнув пістолет і зробив попереджувальний постріл у повітря. Але це нападників не зупинило. Тоді поліцейський відкрив вогонь по ним. В результаті поранення в ноги отримали четверо чоловіків, їхньому життю нічого не загрожує. До лікарні відвезли також двох поліцейських, один з яких має поранення голови.

"Затримали 13 осіб. Всі вони громадяни України і Грузії, - заявили в прокуратурі, - всі вони працювали в Польщі". Слідство встановлює легальність їхнього перебування в Польщі. Точна кількість громадян України, які брали участь в нападі на поліцейських поки не повідомляється.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку дітлахів кличуть на недільні розваги
Наступна новина На Волині у бензовоза на ходу відвалилося колесо
Останні новини
Схожі новини