У Польщі – смертельна аварія з українцями. Травмованих евакуювали гелікоптерами

У Польщі – смертельна аварія з українцями. Травмованих евакуювали гелікоптерами

У Польщі сталася аварія з українцями – шестеро осіб загинули, 34 отримали поранення. Загалом в автобусі, який злетів з естакади, було 57 українців. Транспортний засіб їхав за маршрутом Познань-Херсон.

Аварія сталася поблизу польського Ярослава, пише ТСН із посиланням на RMF24.

На місці ДТП працювали всі екстрені служби. Для транспортування травмованих також задіяли два гелікоптери. Постраждалих госпіталізували до найближчих лікарень у Перемишлі, Ярославі, Жешуві, Рудній Малій, Пшеворську та Любачу.

Пасажирів, які не отримали травм, відвезли тимчасово до приміщення місцевої школи та гуртожитку.

Рятувальники вже підняли автобус й поставили його на колеса. На місці ДТП працюють працівники поліції та прокуратури – з’ясовують причини аварії.

Аварія сталася за кілька хвилин після опівночі 6 березня. Водій втратив контроль над транспортним засобом, виїжджаючи з автостради. Транспортний засіб вдарився об перила, перекинувся. Найбільше постраждали ті пасажири, які не були пристебнуті ременями безпеки, пише katowicedzis.pl.

«У той момент, коли автобус раптово загальмував, вдарившись об бар'єри, пасажири почали інертно рухатись у салоні автобусі, б'ючись об сидіння, об салон. Це призвело до численних травм голови, хребта, черевної порожнини та кінцівок», – сказав один з рятувальників, передає TVN24.

Читати також: На «Ягодині» не пустили автобус до Польщі. Пасажир заявив, що хворий на коронавірус


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де на Волині виявили нових хворих на коронавірус
Наступна новина Ще одна область потрапила у «червону» карантинну зону
Останні новини
Схожі новини