У Польщі затримали росіянина, якого підозрюють у шпигунстві

У Польщі затримали росіянина, якого підозрюють у шпигунстві
Фото ілюстративне

Служба військової контррозвідки Польщі затримала громадянина РФ, якого підозрюють у розвідувальній діяльності на шкоду Польщі. Підозрюваний – громадянин Росії, який 18 років проживає в Польщі. Він керував бізнесом у Польщі. За клопотанням прокуратури суд ухвалив рішення про його арешт строком на три місяці.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє RMF24.

За матеріалами Служби військової контррозвідки Військова жандармерія затримала громадянина Росії, підозрюваного в діяльності на користь російської розвідки.

Чоловік, діючи від імені російських служб, вів діяльність на шкоду Республіки Польща. Затримання відбулося 6 квітня, йдеться у повідомленні Служби військової контррозвідки.

Зібрані контррозвідкою докази свідчать, що інформацію про боєготовність Збройних Сил Польщі та військ НАТО чоловік збирав на запит російських спецслужб. Затриманого передали до прокуратури, де він заслухав обвинувачення у скоєнні злочину шпигунства.

Він мав, серед іншого, збирати інформацію про військові частини, їх техніку та укомплектованість.

Читайте також: Спецслужби окупантів планують теракти на своїй території

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинській бригаді передали нові тепловізори
Наступна новина Волинян попереджають про сильні заморозки
Останні новини
Схожі новини