«У Порошенка є дуже примарні шанси переобратися», - Ігор Гузь

«У Порошенка є дуже примарні шанси переобратися», - Ігор Гузь

Петро Порошенко має дуже низькі шанси у переобранні на посаду президента, адже його владна вертикаль перестала бути «монолітною».

Про це розповів народний депутат Ігор Гузь під час ефіру на телеканалі «ZIK» 27 лютого.

За його словами, прем’єр-міністр Володимир Гройсман сьогодні все активніше заявляє про власну позицію та необхідність реального втілення парламентсько-президентської республіки. Проте щодо «самостійного походу» Гройсмана на президентські вибори поки, мовляв, не йдеться.

 «Гройсман - не самогубець. Якщо би він це сказав сьогодні, то вся ця репресивна, інформаційна «машина» Порошенка та його олігархічні союзники робили б все можливе, щоб знищити Гройсмана. У голові Володимира Борисовича є така думка, але вона може прозвучати у листопаді-грудні 2018-го, щоб його не встигли «збити», - пояснив Ігор Гузь.

«Це тривожний сигнал для Порошенка, бо в нього є дуже примарні шанси переобратися. Ці шанси грунтуються лише на тому, щоб вся владна вертикаль, вся коаліція була єдина і «заштовхнула» його на другий термін. Натомість, бачимо, що Гройсман та багато політиків мають іншу точку зору. І, я, зокрема. Це все говорить, що Порошенко не буде майбутнім президентом».

Прес-служба нардепа


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Любомльщині під час пожежі загинула людина. ФОТО
Наступна новина На Львівську митницю ДФС призначили тимчасового керівника з Волині
Останні новини
Схожі новини