У Порошенка виявили двостороннє запалення. Його госпіталізували

У Порошенка виявили двостороннє запалення. Його госпіталізували

П’ятий президент України (2014−2019), лідер партії Європейська солідарність Петро Порошенко, який захворів на COVID-19, госпіталізований в одну з київських лікарень.

Також коронавірус підтверджено у дочки політика, повідомила дружина Марина Порошенко, пише НВ.

«Друзі, наша сім'я щиро вдячна за підтримку кожному. Сьогодні з COVID-19 борються мій чоловік і наша дочка. Петро Олексійович госпіталізований в одну з київських лікарень, яка лікує хворих на коронавірус. Попри те, що мій чоловік має двостороннє запалення легенів, він має сильну волю і демонструє її в боротьбі з хворобою. Він чітко дотримується прописаного протоколу лікування», — сказала Марина Порошенко у відеозверненні, опублікованому на сторінці Європейської солідарності в Фейсбуці.

Вона також зазначила, що ситуація в лікарнях дуже погана: за словами Марини Порошенко в лікарнях не вистачає ліжок для хворих на коронавірус, кисневих концентраторів, реанімаційного обладнання.

«Але зараз українцям, на жаль, доводиться розраховувати тільки на себе і на благодійників. Тому ще раз прошу кожного: користуйтеся масками й дотримуйтеся соціальної дистанції», — підкреслила вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відомі письменники висадили ясени
Наступна новина Коронавірус в Україні: за добу захворіло ще понад 4 тисячі людей
Останні новини
Схожі новини