У ПП «Ягодин» запрацює єЧерга для автобусів

У ПП «Ягодин» запрацює єЧерга для автобусів

У пункті пропуску «Ягодин» з 1 серпня запрацює електронна черга для автобусів регулярних рейсів.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. 

У пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» з 31 липня Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України розпочинає тестування послуги електронної черги для перетину кордону автобусами. Щоб перетнути цей пункт пропуску з 1 серпня, водіям чи логістам варто буде зареєструвати автобус в системі єЧерга та приїхати до кордону в зазначений у маршруті час.

«Запуск єЧерги для автобусів – частина реформи міжнародних пасажирських перевезень для забезпечення комфорту пасажирів. Паралельно з цим, верифікуємо міжнародні маршрути – скасовуємо непрацюючі, проводимо перемовини із суміжними країнами щодо швидкості роботи митних та прикордонних служб для того, щоб пасажири не витрачали години у чергах на кордоні, а процес був прогнозованим. На час тестового періоду час очікування на перетин кордону не буде змінюватись, адже йдеться лише про налаштування нового сервісу. Після налаштування всіх процесів – черги із пасажирських автобусів перед пунктами пропусків мають зникнути – і відповідно автобусні перевезення будуть відбуватися тільки згідно з еЧергою», – зазначив заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач.

Наразі послуга буде стосуватись лише регулярних рейсів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У госпіталі помер Герой з Волині
Наступна новина На Волині рятувальники ліквідували три гнізда шершнів
Останні новини
Схожі новини