У «Променя» відібрали парковку: як це було

У «Променя» відібрали парковку: як це було

І знову політика бере гору над бізнесом. Неважливо, що юридичні документи у вас в порядку, претензій ні від кого немає і все, що ви обіцяли міській владі, ви виконали… Якщо ви не належите до партії «Укроп» або хоча б не наближені до міськрадівської більшості – шансів у вас немає. Це ще раз довели на міськвиконкомі. Мова йде про паркову поблизу РЦ «Промінь», співвласником якого є депутат Луцькради Андрій Покровський. Цю парковку міська влада відбирає і хоче віддати під ті ж самі паркомісця, проте, уже для басейну, – ідеться у сюжеті Sfera-TV.

Незрозумілі такі наміри міської влади і членам міськвиконкому. Зокрема, Андрій Киця каже, що дострокове розірвання договору відбувається лише за згодою сторін.

Підтримав колегу і член виконкому Михайло Щур. Запевняє, що жодної юридичної складової у підготовленому проекті  немає.

Депутат Луцькради Павло Данильчук вважає, що проблема висмоктана з пальця і вбачає в таких діях чіткий лобізм Костянтина Петрочука, адже через дружбу з ним посаду директора басейну сьогодні обіймає Олександр Сологуб, який, до слова,  тренує  сина заступника міського голови.

Натомість сам Костянтин Петрочук наводить незрозумілі пояснення, щодо потреби у паркові басейну, якою працівники та відвідувачі спортивного закладу, зрештою, і так користуються.

До речі, до облаштування представниками РЦ «Промінь» парковки, на тому місці росли чагарники. Цікавим є і той факт, що слова директора басейну не збігаються з думкою Констянтина Петрочука.

Готовий йти на компроміс та розмову і директор ТзОВ «Промінь» Дмитро Грелюк.

Незважаючи, на, по суті, уже доконану згоду обох сторін, в.о.міського голови Григорій Пустовіт виносить проект рішення на голосування.

Врешті, члени виконкому проголосували за розірвання договору оренди з ТзОВ «Промінь». Що обурило як громадськість, так і опозиційних депутатів. До прикладу, Юлія Вусенко, заявила, що з таким ставленням в Луцьк не приходитимуть інвестори.

Це рішення міськвиконкому в черговий раз  підтверджує, що нинішню міську владу цікавлять винятково власні інтереси. І навіть на думку таких потужних інвесторів як Андрій Покровський – вони не зважають.

Потреби тисяч відвідувачів «Променя», інвестиційний імідж міста, інтереси системного платника податків – сьогодні все це принесли в жертву, чи то сценаристам цинічного шантажу надто самодостатнього депутата міськради, чи то забаганкам аж надто спортивної родини заступника міського голови.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька не розминулися Mitsubishi та Volkswagen
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 19 травня
Останні новини
Схожі новини