У п’ятому будинку ЖК «Супернова» розпочався продаж квартир

У п’ятому будинку ЖК «Супернова» розпочався продаж квартир

Вже з початку березня розпочався продаж квартир у 5-му будинку ЖК «Супернова». Про це у інтерв’ю для рубрики Бізнесмени в тренді розповів директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський.

Зокрема, Андрій Разумовський розповів про те, що ЖК «Супернова» є наймасштабнішим будівельним проектом їхньої будівельної компанії. Також директор БК «Інвестор» зауважив, що вже найближчим часом перші три новобудови введуть в експлуатацію.

«Перші три будинки ми плануємо ввести в експлуатацію найближчим часом. Триває будівництво та продаж квартир у 4-му. А вже з початку березня розпочали продавати квартири у 5-му будинку», - розповів Андрій Разумовський.

Щодо обіцяного будівництва дитячого садочка, то забудовник планує почати його зведення ще у цьому році.

«Старт будівництва 7-го будинку, у якому на першому поверсі й має бути дитсадок, також запланували на 2018-й. Це для нас принципове питання, адже ми обіцяли нашим клієнтам дитячий садочок на території ЖК. Відповідно - дотримаємось домовленостей», - запевнив Андрій Разумовський.

Читайте також: Бізнесмени в тренді - Андрій Разумовський: «Я не хочу в політику, мені і в бізнесі не нудно»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина FigliMigli запрошують на матусин день
Наступна новина У Римі під час будівництва метро виявили будинок віком близько 1800 років
Останні новини
Схожі новини