У Раді створили об'єднання Разумкова. Хто туди увійшов

У Раді створили об'єднання Разумкова. Хто туди увійшов

У Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об'єднання "Розумна політика", керівником якої став колишній голова парламенту Дмитро Разумков.

Про це стало відомо під час засідання Верховної Ради, пише Українська Правда.

Об’єднання налічуватиме 24 нардепи. "Українська правда" публікує весь список членів об’єднання Разумкова, але варто зазначити, що Кабаченко Володимир Вікторович (нардеп від "Батьківщини" - ред.) відкликав свій підпис.

 

Крім Разумкова у нове МФО увійдуть 21 "слуга народу": Володимир Козак, Василь Мокан, Роман Соха, Неллі Яковлєва, Оксана Дмитрієва, Валерій Божик, Дмитро Микиша, Артем Дмитрук, Ольга Саладуха, Олександр Бакумов, Олег Воронько, Ольга Коваль, Дарія Володіна, Роман Бабій, Михайло Новіков, Аліна Загоруйко, Костянтин Касай, Дмитро Гурін, Михайло Крячко, Євген Петруняк, Іван Юнаков.

Також нещодавно виключена зі "СН" і наразі позафракційна Людмила Буймістей. І депутат від "Батьківщини" – Андрій Ніколаєнко.

Водночас Разумков в кулуарах Ради заявив, що членам його МФО "з різних інституцій пропонували різні варіанти і в тому числі лунали погрози із боку представників фракцій".

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бюджетні установи Волині мають укласти договори з постачальником газу до 1 грудня
Наступна новина На Волині розшукують військового
Останні новини
Схожі новини