У Ратнівській райлікарні реконструювали приймальне відділення. Яким воно стало

У Ратнівській райлікарні реконструювали приймальне відділення. Яким воно стало

На Волині завершили реконструювати приймальне відділення Ратнівської центральної районної лікарні. Наразі воно готове до надання необхідної допомоги пацієнтам.

Про це йдеться на сторінці голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка у фейбсуці.

Реконструкцію здійснювали у рамках програми «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість проєкту становить 11,5 млн гривень. Фінансування робіт відбулося за кошти субвенції на приймальні відділення та співфінансування із місцевих бюджетів.

Оновлене приймальне відділення забезпечено сучасним обладнанням та створені умови для людей з особливими потребами.

У рамках програми «EMERGENCY 2020» передбачили стандартне облаштування приймальних відділень екстреної допомоги з однаковим оформленням, зонуванням та обладнанням на всій території країни.

У переліку обладнання – УЗД-апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятор, апарат ШВЛ, лабораторне обладнання, МРТ, ангіограф.

У відремонтованому об’єкті функціонують кабінети ендоскопії, функціональної та ультразвукової діагностики, оглядові, пункти прийому громадян та відділення, які необхідні для якісної діагностики пацієнтів. Також у приймальному відділенні забезпечений заїзд для карети швидкої допомоги.

Читати також: Як змінилося після реконструкції приймальне відділення лікарні у Любомлі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українцям обіцяють безкоштовне свідоцтво про COVID-вакцинацію «у два кліки»
Наступна новина Головний санітарний лікар Ляшко захворів на коронавірус
Останні новини
Схожі новини