У районі на Волині оголосили триденну жалобу через загибель воїна Петра Осадчука

У районі на Волині оголосили триденну жалобу через загибель воїна Петра Осадчука
Фото ілюстративне

16, 17, 18 травня 2022 року оголошені днями жалоби на території Камінь-Каширщини у зв'язку із загибеллю Петра Осадчука – жителя села Стобихівка (Сошичненська ТГ).

Про це повідомляють на сторінці Камінь-Каширської РДА.

Відповідне розпорядження підписала начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук. Воїн мужньо боровся за перемогу України, відбиваючи військову агресію окупанта.

"Трагічна звістка сьогодні облетіла села нашої громади: при виконанні бойового завдання загинув житель с. Стобихівка Осадчук Петро Петрович. У мирний час він працював завідувачем сільського клубу. Також був учасником АТО/ООС. Обірвалося життя товариської, життєрадісної, творчої людини, справжнього патріота. В Петра Осадчука залишилися дружина та двоє дітей", - повідомляють на офіційній сторінці Сошичненської ТГ.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним!

Нагадаємо, що сьогодні, 16 травня, стало відомо, що за незалежність України загинув мешканець села Боголюби Луцької громади 25-річний Бігун Владислав Вікторович.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція досі встановлює особу чоловіка, тіло якого знайшли в закинутій будівлі Луцька
Наступна новина Священний синод ПЦУ оприлюднив заяву. Переказуємо головне
Останні новини
Схожі новини