У Рівному в легковик із журналістами врізався автобус. ФОТО

У Рівному в легковик із журналістами врізався автобус. ФОТО

У Рівному в  серйозній ДТП на вулиці Дубенській постраждали журналісти видання «Четверта влада»: таксі, в якому перебували медійники, зіткнулось із мікроавтобусом «Київ -Львів».

Про це повідомляє місцеве видання Все – тобі зрозуміло.

Як результат – журналістка Анна Калаур в міській лікарні при свідомості,  оператор Валерій Мартинюк у реанімації обласної лікарні. 

«Опeратор і журналістка "Чeтвeртої влади" потрапили в ДТП. Життю Ані нічого нe загрожує, сказав лікар міської. Валєра в обласній. Тоня поїхала до нього. Про стан поки дeталeй нeвідомо. Попeрeдньо: таксист розвeртався на виїзді з Рівного і в нього в’їхав автобус», – пише головний редактор «Четвертої влади» Володимир Торбіч.

«Наш колега, прекрасний батько трьох діток Валерій Мартинюк потрапив у ДТП... Наразі у важкому стані в реанімації. Потрібні кошти. 5168757298950181 Мартинюк Катeрина (мама)», – повідомила журналістка Вікторія Мамотюк.

Пізніше стало відомо, що лікарі не змогли врятувати життя Валерія Мартинюка.

Фото зі сторінки у Facebook Олександра Гомона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ляшко одружується: чи поїдуть волиняни на весілля. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 2 червня
Останні новини
Схожі новини