Помер оператор Валерій Мартинюк, який потрапив у аварію в Рівному

Помер оператор Валерій Мартинюк, який потрапив у аварію в Рівному

Помер оператор агентства журналістських розслідувань “Четверта влада” Валерій Мартинюк, який потрапив у аварію в Рівному.

Про це стало відомо 2 червня.

Нагадємо,  в серйозній ДТП на вулиці Дубенській постраждали журналісти видання «Четверта влада»: таксі, в якому перебували медійники, зіткнулось із мікроавтобусом «Київ -Львів».

Як написала у Facebook керівник рівненської філії «Суспільного» Інна Білецька: «Валєри немає, бо так. Бо поворот в недозволеному місці, бо «проскочу», вирішив таксист. Не «проскочив» Валєра. Це треба бачити як лікарі в вологих від поту після годин в операційній формах, розводять руками, щоб запам‘ятати, що чиєсь грьобане «проскочу» – це поламані долі. Або не бачити, а просто повірити. Чиєсь довбане «обжену», чиєсь бісове «встигну» – це океан болю і розпачу».

«Куди ви, курва, спішите? Куди несетесь? Людина – джерело найбільшої небезпеки для людини», - додала вона.

ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ ДОПОМОГТИ РОДИНІ ЗАГИБЛОГО, В ЯКІЙ ЗАЛИШИЛОСЯ ТРОЄ МАЛЕНЬКИХ ДІТОК, кошти можна перерахувати 5168757298950181 Мартинюк Катeрина (мама).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хлопець перелазив через паркан і настромився на арматуру
Наступна новина Європейський стиль і вишуканий смак: у Луцьку відкрили бранч-кафе «PUR·PUR». ФОТО
Останні новини
Схожі новини