У Росії заявили, що 23 квітня почнуть відводити війська від України

У Росії заявили, що 23 квітня почнуть відводити війська від України
Фото ілюстративне

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу доручив командувачам із 23 квітня починати відведення військ, які скупчилися біля кордонів з Україною і в окупованому Криму.

Про це пише Українська правда із посиланням на РБК, РИА Новости, ТАСС.

Повідомляють, що Шойгу дав доручення Генштабу і командувачам з п'ятниці, 23 квітня, почати повернення військ Південного і Західного військових округів в пункти постійної дислокації, оскільки навчання завершуються.

Міністр оборони заявив, що всі поставлені цілі навчань досягнуті.

«Вважаю, що цілі раптової перевірки досягнуті повністю. Війська продемонстрували здатність забезпечити надійну оборону країни. У зв'язку з цим мною прийнято рішення завершити перевірочні заходи у Південному та Західному військових округах», – заявив Шойгу.

Як відомо, останні тижні Росія стягує свої війська до українського кордону, називаючи це «плановими навчаннями». Водночас у Білому домі кажуть, що із 2014 року – це найбільша військова присутність російської армії біля українського кордону. 

21 квітня президент Росії Володимир Путін пригрозив жорсткою відповіддю на дії інших країн, які, на його думку, загрожуватимуть інтересам безпеки РФ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Згоріла ціла родина. Подробиці пожежі в центрі Луцька
Наступна новина Як у Луцькій громаді відзначатимуть Великдень. Програма заходів
Останні новини
Схожі новини